Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Puhu hänelle

Hable con ella 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei mi­tenkään tyy­pil­listä Al­modó­va­ria, vaik­ka ma­kaa­be­ria huu­mo­ria tähän kah­den koo­mai­sen nai­sen ja hei­hin pak­ko­miel­tei­ses­ti kiin­ty­nei­den mies­ten rak­kaus­ta­ri­naan liit­tyy­kin.

Ei mi­tenkään tyy­pil­listä Al­modó­va­ria, vaik­ka ma­kaa­be­ria huu­mo­ria tähän kah­den koo­mai­sen nai­sen ja hei­hin pak­ko­miel­tei­ses­ti kiin­ty­nei­den mies­ten rak­kaus­ta­ri­naan liit­tyy­kin. Hu­maa­neim­pia elo­ku­via vii­me vuo­si­na.
Mad­ri­din ka­duil­la ko­mei­le­vat val­ta­vat tau­lut vuo­den 2002 keväällä eivät ol­leet mi­tenkään liioi­tel­tu­ja, sillä tämä ta­voit­taa em­pa­tiaa poik­keuk­sel­li­sel­la ta­val­la. Jo­kai­sen elo­ku­va­nystävän kan­nat­taa tämä nähdä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu tv-mainoksia, dokumentti, 2 min. pienoisdokumentti, 36 min. haastatteluja, 18 min. ylijäämäkuvaa, kuvagalleria ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy