Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Boston Strangler

Bostonin kuristaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 7391772394385

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

“On kau­heaa ha­vai­ta tässä iässä, et­tei ole­kaan se, mitä ku­vit­te­li”.

“On kau­heaa ha­vai­ta tässä iässä, et­tei ole­kaan se, mitä ku­vit­te­li”. Lan­gin M:n ja Powel­lin Pee­ping To­min rin­nal­le kur­kot­te­le­va tril­le­ri pe­rus­tuu osin to­si­ta­pah­tu­miin.
1960-lu­vun Bos­ton pelkä­si ku­ris­ta­jaa, jo­ka sur­ma­si kym­men­kun­ta nais­ta. Re­por­taa­si­no­mai­nen tyy­li vaih­tuu su­ju­vas­ti syyl­li­sen psy­ko­lo­gian avaa­mi­seen. Skit­sof­re­nian ku­vauk­se­na pä­tevä.
To­ny Cur­tis suo­riu­tui yh­destä par­haim­mis­ta roo­leis­taan us­kot­ta­vas­ti. Hen­ry Fon­da jää tut­ki­ja­na hie­man val­juk­si, kun ajat­te­lee sa­man ajan roo­lia Huu­li­harp­pu­kos­ta­jas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva toistaa hienosti kuuluisat monikuvaiset mosaiikit. Jokunen rakeisempi kohtaus seassa. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy