Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unelmien Manhattan

Maid in Manhattan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FSFilm Kuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viih­dyttävän ke­peä tuh­ki­mo-­ta­ri­na luk­sus­ho­tel­lin huo­ne­pal­ve­li­jas­ta, jo­hon se­naat­to­rieh­do­kas ra­kas­tuu tietämättä tämän to­del­lis­ta iden­ti­teet­tiä.

Viih­dyttävän ke­peä tuh­ki­mo-ta­ri­na luk­sus­ho­tel­lin huo­ne­pal­ve­li­jas­ta (Jen­ni­fer Lo­pez), jo­hon se­naat­to­rieh­do­kas (Ralph Fien­nes) ra­kas­tuu tietämättä tämän to­del­lis­ta iden­ti­teet­tiä. Symp­pik­set näyt­te­lijät ja so­ke­ri­ta­sa­pai­nol­taan so­pi­van sii­rap­pi­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jos­sa on hie­man enemmän särmää kuin kaa­va edel­lyttäi­si.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy