Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fright Night 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
  EAN: 8717418325060

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tom Hol­lan­din al­ku­peräi­nen Kau­hun yö oli haus­ka ja uut­ta luo­va vam­pyy­rie­lo­ku­va.

Tom Hol­lan­din al­ku­peräi­nen Kau­hun yö (1985) oli haus­ka ja uut­ta luo­va vam­pyy­rie­lo­ku­va. Uu­sin­ta­ver­sio jää kal­peak­si rin­nal­la. Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat kom­pas­tus­ki­vi, vaik­ka Co­lin Far­rell pärjää­kin hy­vin dia­bo­li­ses­sa roo­lis­saan naa­pu­ri­na, jon­ka ta­los­sa ta­pah­tuu kum­mia. Suu­rin puu­te on kui­ten­kin tun­nel­ma.
Sitä ei voi kui­ten­kaan kieltää, että hig­hway-koh­taus ja lo­pul­li­nen vä­lien­sel­vit­te­ly on­nis­tu­vat eri­no­mai­ses­ti.
F­right Night ku­vaa koh­tuul­li­ses­ti myös sitä, kuin­ka pa­ha saa kas­vua­lus­taa ai­na, kun ih­mi­sillä on so­siaa­li­sia on­gel­mia. Ikävä kyllä ai­ka vi­reäs­ti kou­lu­kiu­saa­mi­seen viit­taa­va tee­ma lop­puu mil­tei al­kuun­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

3D on fyysisesti rasittava katsoa, koska elokuva tapahtuu valtaosin hämärissä olosuhteissa. Haamuvalojen välkyntä haittaa myös. Eli 3D:nä vain kolme tähteä. Kannattanee siten valita näyttävä 2D, joka on toisella levyllä. Ääniraita soi iskevästi ja on hyvin rakenneltu. Ekstroihin on tallennettu 10 min. dokumentit, 5 min. poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, Squid Man –kohtaus leikkaamattomana (3 min.), 3 min. mokaotoksia ja Kid Cuti –musiikkivideo. (PS)
10/02/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy