Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Original Sin - perisynti

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.29*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

On ole­mas­sa kak­si mo­tii­via kat­soa tämä elo­ku­va: nähdäk­se­si pal­jai­na An­to­nio Ban­de­rak­sen pa­ka­rat ja An­ge­li­na Jo­lien rin­nat.

On ole­mas­sa kak­si mo­tii­via kat­soa tämä elo­ku­va: nähdäk­se­si pal­jai­na An­to­nio Ban­de­rak­sen pa­ka­rat ja An­ge­li­na Jo­lien rin­nat. Tämä ei ta­kaa, että tässä Hert­ta-sar­jan ta­sol­la ole­vas­sa nais­ten la­ti­no­pork­ka­ris­sa oli­si mitään to­del­la eroot­tis­ta vi­rettä missään vai­hees­sa. Juo­nel­li­sia kan­keuk­sia on sitä­kin enemmän.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, mutta ei kovin elävä soundtrack, joka tosin kiihtyy lopussa. 5.1-ääni pitää säätää erikseen menusta. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy