Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Beat - pahan syke

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kan­si yrittää naa­mioi­da tätä jo­hon­kin 1930-­lu­vun gangs­te­rie­lo­ku­van kaa­puun.

Kan­si yrittää naa­mioi­da tätä jo­hon­kin 1930-lu­vun gangs­te­rie­lo­ku­van kaa­puun. Ku­vaa pää­beat­nik­kien Wil­liam S. Bur­rough­sin, Al­lan Gins­ber­gin, Jack Ke­roua­cin ja kump­pa­nei­den et­sik­koai­kaa 1940-lu­vun New Yor­kis­sa ja 1950-lu­vun Mek­si­kos­sa. Esi­koi­soh­jaus, jo­ka jää suo­ra­vii­vai­suu­des­saan jo­ten­kin val­juk­si.
Ku­va­suh­teen al­ku­peräi­syy­destä on vai­kea van­noa mitään. 4:3-ku­va ei juu­ri­kaan hait­taa, mut­ta lisää en­ti­sestään tämän tv-e­lo­ku­va­mai­suut­ta. Pientä vä­rei­lyä ku­vas­sa. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat ja mui­den elo­ku­vien trai­le­rei­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy