Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Puhallettu 60 sekunnissa

Gone In 60 Seconds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: TouchstoneKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: PCM5.1
DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101769EAN: 8717418121068

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Touchstone) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ar­vos­te­luis­sa sur­keak­si te­ke­leek­si ro­mu­tet­tu Jer­ry Bruck­hei­mer -­tuo­tan­to on it­se asias­sa mai­nio­ta viih­dettä, mut­ta kah­del­la eh­dol­la: täy­tyy tun­tea vieh­ty­mystä au­tok­las­si­koi­hin ja omis­taa käy­te­tyn kan­sa­nau­ton hin­tai­nen ko­ti­teat­te­ri.

Ar­vos­te­luis­sa sur­keak­si te­ke­leek­si ro­mu­tet­tu Jer­ry Bruck­hei­mer -tuo­tan­to on it­se asias­sa mai­nio­ta viih­dettä, mut­ta kah­del­la eh­dol­la: täy­tyy tun­tea vieh­ty­mystä au­tok­las­si­koi­hin ja omis­taa käy­te­tyn kan­sa­nau­ton hin­tai­nen ko­ti­teat­te­ri. Tämä pitää ku­tin­sa edel­leen. Välttämättä ei tar­vit­se ol­la syn­ty­nyt Det­roi­tis­sa tuot­ta­jan ta­paan.
Juo­ni on to­ki niin ty­perä kuin voi en­nak­koon ar­va­ta­kin. Jenk­kien Ben­saa suo­nis­sa on sil­ti me­nevä, haus­ka ja sek­sikäs­kin elo­ku­va. Uu­den BD:n an­sios­ta ai­na­kin yk­si klaf­fi­vi­ka tai luul­ta­vam­min leik­kaa­jan vir­he sel­viää: kun Ja­guar XJR on voh­kit­tu, 220:n ni­mi pyy­hi­taan tau­lul­ta. Ra­ta-au­to va­ras­te­taan vas­ta myö­hem­min. Ver­sio on jo aiem­min DVD SE:l­le pa­kat­tu muu­ta­man mi­nuu­tin teat­te­ri­ver­sio­ta pi­dem­pi rai­na, mut­ta mitään eri­kois­ta uut­ta­han se ei tar­jon­nut alun­pe­rinkään.
Ku­va oli jo DVD:llä upea. Niin nyt­kin. Ää­nekäs au­dio kuu­los­ta pe­rin tyy­likkäältä, eikä va­lit­ta­mis­ta ol­lut aiem­min­kaan. Ha­naa kan­nat­taa an­taa ta­val­lis­ta enemmän. Le­vyllä ei ole oi­keas­taan mitään ekst­ro­ja, DVD SE oli pa­kat­tu täy­teen do­ku­ment­te­ja.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy