Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Green Card

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei millään muo­toa oh­jaa­jan uran täh­ti­het­kiä.

Ei millään muo­toa oh­jaa­jan uran täh­ti­het­kiä. Gé­rard De­par­dieu oli var­sin­kin tähän ai­kaan vielä kun­non ac­teur eikä niinkään vig­ne­ron, jo­ten se hel­pot­taa fars­sin su­lat­te­lua.
Ai­hee­na ovat te­koa­vio­lii­tot, joil­la jär­jes­tetään ul­ko­maa­lai­sil­le työ­lu­pia Yh­dys­val­toi­hin — sehän on maanpääl­li­nen pa­ra­tii­si ul­ko­maail­man työ­muu­ra­hai­sil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Tekstitykset on sijoitettu liian korkealle, ne peittävät näyttelijöiden suunseudun ikävästi (ei sentään nenää). Ei laisinkaan ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Peter Weir
Pääosissa: Gerard Depardieu Andie MacDowell
Tarina: Peter Weir
Kuvaus: Geoffrey Simpson
Musiikki: Hans Zimmer

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy