Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Totuuden jäljillä

In my father’s den 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202666EAN: 6416548463414

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sor­mus­ten her­ran fil­mauk­set ovat selväs­ti ai­na­kin vä­lil­li­ses­ti ak­ti­voi­neet Tyy­nen­me­ren koil­li­so­sien elo­ku­va­teol­li­suut­ta.

Sor­mus­ten her­ran fil­mauk­set ovat selväs­ti ai­na­kin vä­lil­li­ses­ti ak­ti­voi­neet Tyy­nen­me­ren koil­li­so­sien elo­ku­va­teol­li­suut­ta. Edel­li­nen pi­ris­tys­ruis­ke Uu­des­sa-See­lan­nis­sa oli oman kult­tuu­rin tuo­te Ker­ran so­tu­rei­ta, mut­ta sen hoh­de ka­jas­taa­kin jo vuo­des­sa 1994.
To­tuu­den jäl­jillä ker­too ko­ti­kon­nuil­le pa­lan­neen so­ta­re­port­te­rin (Matt­hew Mac­fa­dyen) eri­koi­ses­ta men­nei­syy­destä, jo­ka tun­tuu tois­tu­van pik­ku­vel­jen elämässä. Dra­maat­ti­set tei­ni-iän ko­ke­muk­set sai­vat las­tik­seen ah­dis­ta­vat so­ta­ko­ke­muk­set. Isän lu­ku­sop­pi ja äi­din it­se­mur­ha kum­mit­te­le­vat taus­tal­la.
Mys­tee­riä au­kais­taan tai­ten. Sa­mal­la ku­va­taan hie­no­va­rai­ses­ti ai­kui­sen mie­hen ja tei­ni­tytön ystä­vyyttä. Ar­ka ai­he, hyvä to­teu­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei häikäise, mutta DD5.1-ääniraita omaa tyyliä. Ekstroihin on tallennettu traileri ja 7 min. dokumentti.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy