Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Totuuden jäljillä

In my father’s den 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202666EAN: 6416548463414

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sor­mus­ten her­ran fil­mauk­set ovat selväs­ti ai­na­kin vä­lil­li­ses­ti ak­ti­voi­neet Tyy­nen­me­ren koil­li­so­sien elo­ku­va­teol­li­suut­ta.

Sor­mus­ten her­ran fil­mauk­set ovat selväs­ti ai­na­kin vä­lil­li­ses­ti ak­ti­voi­neet Tyy­nen­me­ren koil­li­so­sien elo­ku­va­teol­li­suut­ta. Edel­li­nen pi­ris­tys­ruis­ke Uu­des­sa-See­lan­nis­sa oli oman kult­tuu­rin tuo­te Ker­ran so­tu­rei­ta, mut­ta sen hoh­de ka­jas­taa­kin jo vuo­des­sa 1994.
To­tuu­den jäl­jillä ker­too ko­ti­kon­nuil­le pa­lan­neen so­ta­re­port­te­rin (Matt­hew Mac­fa­dyen) eri­koi­ses­ta men­nei­syy­destä, jo­ka tun­tuu tois­tu­van pik­ku­vel­jen elämässä. Dra­maat­ti­set tei­ni-iän ko­ke­muk­set sai­vat las­tik­seen ah­dis­ta­vat so­ta­ko­ke­muk­set. Isän lu­ku­sop­pi ja äi­din it­se­mur­ha kum­mit­te­le­vat taus­tal­la.
Mys­tee­riä au­kais­taan tai­ten. Sa­mal­la ku­va­taan hie­no­va­rai­ses­ti ai­kui­sen mie­hen ja tei­ni­tytön ystä­vyyttä. Ar­ka ai­he, hyvä to­teu­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei häikäise, mutta DD5.1-ääniraita omaa tyyliä. Ekstroihin on tallennettu traileri ja 7 min. dokumentti.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy