Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Oikeesti aikuiset 2

Grown Ups 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051160318875

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­kuis­ten ör­vel­lyk­sen en­simmäi­nen jat­ko-o­sa ta­pai­lee kesä­lef­fan fii­lik­siä aset­ta­mal­la kes­ken­kas­vui­set ai­kui­set nok­ka­pok­ka­sil­le pai­kal­lis­ten col­le­ge-­jan­nu­jen kans­sa.

Ai­kuis­ten ör­vel­lyk­sen en­simmäi­nen jat­ko-o­sa ta­pai­lee kesä­lef­fan fii­lik­siä aset­ta­mal­la kes­ken­kas­vui­set ai­kui­set nok­ka­pok­ka­sil­le pai­kal­lis­ten col­le­ge-jan­nu­jen kans­sa. Adam Sand­le­ril­ta löyhkäävä ko­me­dia tar­joi­lee sa­maa hu­pia kuin edeltäjänsä­kin il­man mer­kittä­viä uu­dis­tuk­sia. Ylimääräi­set ai­vo­so­lut on syytä vetää pöntöstä alas en­nen tämän kat­so­mis­ta, mut­ta pie­nen al­kulä­mit­te­lyn jäl­keen me­no on sinällään viih­dyttävää.
Ä­ly­va­paa hih­hu­loin­ti saa ar­voi­sen­sa fi­naa­lin 80-lu­vul­ta in­noi­tuk­sen­sa am­men­ta­vis­sa naa­miais­bi­leissä, jois­ta löy­tyy ken­ties kaik­ki ka­sa­ri-i­ko­nit Trans­for­mer­se­ja lu­kuun ot­ta­mat­ta. Myös ca­meo-roo­lien lis­ta on pitkä, sillä mu­ka­na nähdään mm. Mi­lo Ven­ti­mig­lia, Tay­lor Laut­ner, Sha­quil­le O'­Neal, Tim Mea­dows, An­dy Sam­berg, Jon Lo­vitz ja Pat­rick Sc­hwar­ze­neg­ger.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Jälki on upean erottelevaa ja värikylläistä, ja vaikka sisällöllisesti tallataankin komedian peruslinjoilla on anti virkeää. Napakka ääniraita pitää dialogin keskiössä, mutta myös kasarilinjoille eksyvä musiikkiraita popittaa asiallisesti. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (6 min.), kooste Peter Danten ja Shaquille O'Nealin hahmoista (2 min.) ja koosteet cameo-rooleista (4 min.), lavasteista (2 min.) ja David Spaden stuntista (2 min.). Kaksi ensimmäiseksi mainittua löytyy myös DVD-versiolta. (IJ)
03/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy