Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hugo - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
3D MVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332431038462

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Sacha Baron Cohen on aseman laki ja järjestys
Sacha Baron Cohen on aseman laki ja järjestys
Christopher Lee on aseman kirjakauppias
Christopher Lee on aseman kirjakauppias
Asa Butterfield on Hugo
Asa Butterfield on Hugo
Elokuvat ovat tämän elokuvan sydämessä
Elokuvat ovat tämän elokuvan sydämessä

Elokuva

Hui­kea au­dio­vi­suaa­li­nen pu­nos loih­tii pa­rii­si­lai­ses­ta rau­ta­tiea­se­mas­ta rik­kaan mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaan maail­man, jos­sa ih­mi­set ja ve­dettävät kel­lot muo­dos­ta­vat yh­dessä kel­lo­pe­limäi­sen ko­ko­nai­suu­den.

Hui­kea au­dio­vi­suaa­li­nen pu­nos loih­tii pa­rii­si­lai­ses­ta rau­ta­tiea­se­mas­ta rik­kaan mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaan maail­man, jos­sa ih­mi­set ja ve­dettävät kel­lot muo­dos­ta­vat yh­dessä kel­lo­pe­limäi­sen ko­ko­nai­suu­den. Hie­man epä­vi­rit­tei­nen ko­neis­to on sym­paat­tis­ten hah­mo­jen mie­hittämä, mut­ta vas­ta or­po kel­lon­vetäjän op­pi­poi­ka on­nis­tuu seik­kai­lul­laan saat­ta­maan pla­nee­tat oi­keil­le ra­doil­leen.
Au­dio­vi­suaa­li­sis­ta an­siois­taan vii­dellä Os­ca­ril­la pal­kit­tu elo­ku­va on hulp­pea sa­tu, jos­sa kaik­ki pa­la­set lok­sah­ta­vat var­sin pal­kit­se­vas­ti pai­koil­leen. Kau­nis, pe­rin­teitä kun­nioi­ta­va ta­ri­na hyö­dyntää her­kul­li­ses­ti elo­ku­va­teol­li­suu­den al­kuai­ko­jen tun­nel­mia ja tar­joaa elämän­myön­tei­sen ja nou­su­joh­tei­sen seik­kai­lun. Vaik­ka elo­ku­vaa ei voi pe­lot­ta­vak­si väittää on ky­seessä selväs­ti hie­man taa­pe­roy­leisöä vart­tu­neem­mal­la kat­so­ja­kun­nal­le teh­ty per­he-e­lo­ku­va, jo­ka ei kaih­da myöskään hie­man kai­ho­mie­li­sem­piä tun­nel­mia. Oma­lei­mai­suu­den ja elä­myk­sel­li­syy­den sa­ral­la elo­ku­va jää sil­ti vielä ai­van par­haas­ta ve­dos­ta, mitä ku­van­nee myös ar­vos­te­tuim­pien Os­ca­rei­den puut­tu­mi­nen teok­sen saa­mien pal­kin­to­jen jou­kos­ta.

Kuva & ääni

1900-luvun Pariisin kattojen yllä, aseman käytävillä ja seinien sisässä liitelevä kuva on visuaalista herkkua, jossa kellojen koneistot ja vesihöyry luovat lumoavan satumaisen miljöön. Äänipuolella liplattaen soljuva musiikkiraita toimii kanvaksena, jonka päälle on koottu vivahteikas tehostemiljöö. 3D kuva on vahva geometristen ja sadunomaisten miljöiden tulkkina, ja erityisesti elokuvan alkunäytös on komeaa katsottavaa. Paikoin silmänreiästä avautuva maailma ja koko ruudulle laajentuvat erikoislähikuvien kasvot litistyvät hieman keinotekoisesti, mutta kaikesta päätellen kyse on silti aidosta 3D-kuvasta.

Ekstrat

Kahden levyn boksi sisältää sekä elokuvan 2D- että 3D-version. Ekstroista löytyy making of, kooste Georges Mélièsista, tehosteista, mekaanisesta miehestä ja Sacha Baron Cohenin roolista. (IJ)
23/09/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy