Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Smoochy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­nen las­ten­viih­de on ka­ma­laa kat­sot­ta­vaa.

Ame­rik­ka­lai­nen las­ten­viih­de on ka­ma­laa kat­sot­ta­vaa. Tästä näkö­kul­mas­ta pa­ro­dioi­va ko­me­dia ker­too, kuin­ka raa­dol­li­ses­ta pe­listä on ky­se. Rain­bow Ran­dolph Shown tv-täh­tenä Ro­bin Wil­liams. Ei ai­van pie­nim­pien kat­sot­ta­va elo­ku­va. Peh­mo ul­ko­kuo­ri voi pettää. K11.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu kom­ment­ti­rai­ta, 8 min. do­ku­ment­ti, kuu­si min. pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, vii­si mi­nuut­tia epäon­nis­tu­nei­ta koh­tauk­sia, in­te­rak­tii­vi­nen jääs­how eri ku­va­kul­mis­ta, biog­ra­fiat, ku­va-ar­kis­to, tuo­tan­to­piir­rok­sia ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy