Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Barry

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2016Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­nen aja­tus­leik­ki Ba­rack Oba­man nuo­ruus­vuo­sis­ta ylio­pis­to-o­pis­ke­li­ja­na New Yor­kis­sa.

Mie­len­kiin­toi­nen aja­tus­leik­ki Ba­rack Oba­man nuo­ruus­vuo­sis­ta ylio­pis­to-o­pis­ke­li­ja­na New Yor­kis­sa. Co­lum­bian ylio­pis­tol­le 1980-lu­vun al­kuun kes­kit­tyvä draa­ma sol­juu kiin­nos­ta­vas­ti ja New Yor­kin lai­naa­min sä­vyin il­meikkääs­ti. Ker­to­mus elää en­nen kaik­kea pääo­san­sa De­von Ter­rel­lin hie­nos­ta roo­li­suo­ri­tuk­ses­ta, jo­ka siirtää uu­tis­ku­vis­ta tu­tun Pre­si­dent­ti Oba­man us­kot­ta­vas­ti ha­pui­le­vak­si opis­ke­lij­po­jak­si.
E­lo­ku­va tal­lus­taa il­mei­ses­ti pol­kuaan var­sin us­kol­li­ses­ti Oba­man aset­ta­man esi­ku­van mu­kai­ses­ti. Sil­ti usein pää­limmäi­nen vai­ku­tel­ma on tun­ne ar­ki­ses­ta fik­tios­ta, jo­ka sa­noo kai­ken ää­neen, mut­ta ker­too sil­ti pääo­sas­taan vä­hemmän kuin voi­si toi­voa. Lop­pu­tu­lok­se­na on kau­niis­ti ku­vi­tet­tu ajan­jak­so­ku­vaus ja elämän­ker­ta, jo­ka paik­kaa au­kot tie­dois­saan ko­vin ta­va­no­mai­sil­la kli­seillä ja tyhjällä il­mal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. (IJ)
10/02/2020

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy