Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-03686EAN: 7321946223449

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO:n tuot­ta­ma tv-e­lo­ku­va ker­too huip­pu­mal­li Gia Ma­rie Ca­ran­gin räis­kyvän ta­ri­nan, jo­ka päät­tyi AID­Sin riu­dut­ta­man täh­den kuo­le­maan vain 26-­vuo­tiaa­na.

H­BO:n tuot­ta­ma tv-e­lo­ku­va ker­too huip­pu­mal­li Gia Ma­rie Ca­ran­gin räis­kyvän ta­ri­nan, jo­ka päät­tyi AID­Sin riu­dut­ta­man täh­den kuo­le­maan vain 26-vuo­tiaa­na. Elo­ku­va esit­te­lee Gian ulospäin it­se­var­ma­na vil­lik­ko­na, jon­ka nou­su par­ras­va­loi­hin oli täh­tiin kir­joi­tet­tu, ja tu­ho en­nen kaik­kea oman epä­var­muu­den ja yk­sinäi­syy­den tu­los. Maail­man en­simmäi­sek­si su­per­mal­lik­si­kin kut­su­tun tähtö­sen ta­ri­na on elämän­ma­kui­nen ja hätkäh­dyttävä ta­ri­na, jo­ka on omiaan pa­laut­ta­maan pin­ta­lii­toon läh­te­neet elämä­nar­vot ta­kai­sin to­del­li­suu­teen.
Roo­lis­taan Gol­den Glo­bel­la pal­kit­tu An­ge­li­na Jo­lie tai­taa ol­la täy­del­li­nen va­lin­ta synkkään pääo­saan, vaik­ka vä­lillä on­kin vai­kea tietää missä Gia lop­puu ja Jo­lie al­kaa. Myös mal­li­mam­ma Wil­hel­mi­na Coo­pe­ria esittävä Faye Du­naway pal­kit­tiin si­vuo­sas­taan Gol­den Glo­bel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Televisiokuvasuhteesta huolimatta kuva on filmimäinen roskineen kaikkineen. Jälki on pehmeähköä, mutta levollista. Siistiin selkeä ääniraita. Ekstraton. Leikkaamaton versio. (IJ)
01/01/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy