Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Montpensierin prinsessa

La princesse de Montpensier 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 262158EAN: 6416548200019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­da­me de La Fayet­ten no­vel­liin pe­rus­tu­va elo­ku­va ker­too 1500-­lu­vun hu­ge­not­ti­so­tien kat­vee­seen kiin­nit­tyvästä ro­mant­ti­ses­ta draa­mas­ta.

Ma­da­me de La Fayet­ten no­vel­liin pe­rus­tu­va elo­ku­va ker­too 1500-lu­vun hu­ge­not­ti­so­tien kat­vee­seen kiin­nit­tyvästä ro­mant­ti­ses­ta draa­mas­ta. Ai­kan­sa ta­paan nai­ma­kau­pat oli­vat vai­ku­tus­val­lan va­luut­taa. Ma­rie de Mé­ziè­rez jou­tuu jättämään ra­kas­tet­tun­sa Hen­ri de Gui­sen ja me­nemään vas­ta­ha­koi­ses­ti nai­mi­siin serk­kun­sa, Mont­pen­sie­rin prins­sin kans­sa.
E­lo­ku­van avain­hah­mo on mo­ni­tai­toi­nen Cha­ban­ne­sin hert­tua (Lam­bert Wil­son), jo­ka tun­teis­taan huo­li­mat­ta tyy­tyy ra­tio­naa­li­siin rat­kai­sui­hin.
Tai­ta­vaa epook­kia ja luon­te­vaa juo­nen­kul­je­tus­ta voi ihail­la. Ai­van lo­pul­li­siin päämää­riin, op­por­tu­nis­min syvä­leik­kauk­seen, ei kui­ten­kaan päästä.

Kuva, ääni & ekstrat

BD-version kuvan selkeys ja tarkkuus erottuvat selkeästi DVD-versiosta. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
20/12/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy