Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Japanilaista verta

Behind The Rising Sun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1943Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6416335174714

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri, Ame­ri­kas­sa opis­kel­lut poi­ka ha­luaa elää omaa elämäänsä.

Nuo­ri, Ame­ri­kas­sa opis­kel­lut poi­ka ha­luaa elää omaa elämäänsä. Ko­tiin pa­lat­tuaan hän liit­tyy Ja­pa­nin kei­sa­ril­li­seen ar­mei­jaan, jos­sa hä­net ai­vo­pestään to­taa­li­sen ää­ri­na­tio­na­lis­ti­sek­si. Mikään raa­kuus ei tun­nu miltään, kun omis­tau­tuu täy­sin kei­sa­ril­leen.
E­rittäin vah­va ku­vaus so­dan vai­ku­tuk­ses­ta ih­mis­mie­leen an­taa pro­pa­gan­dan pais­taa lä­pi. Mut­ta hil­peitä­kin het­kiä koe­taan esi­mer­kik­si nyrk­kei­lijän ja ka­ra­te­mie­hen kak­sin­tais­te­lus­sa. Lyön­nit ja pot­kut ovat ihail­ta­van koo­mis­ta kat­sel­ta­vaa kaik­ki­ne ää­ni­te­hos­tei­neen. Elo­ku­va pe­rus­tuu to­si­ta­pah­tu­miin ja Ja­mes R. Youn­gin kir­jaan Be­hind The Ri­sing Sun.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ikäisekseen kohtalainen, liki keskitasoa. Kuva on rakeinen, roskainen ja pehmeä. Ääniraita toistaa selkeästi monoraitaa keskikanavasta. Suomenkielinen tekstitys on ns. pakkotekstitys, eli tekstitystä ei voida poistaa. Ei ekstroja. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy