Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Upside

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001753

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 2011 rans­ka­lai­se­lo­ku­van "­Kos­ke­mat­to­mat" ame­rik­ka­lai­nen uu­sin­ta­ver­sio toi­mii her­kul­li­se­ti, eikä ta­ri­na tun­nu kaa­va­mai­sen tu­tul­ta.

Vuo­den 2011 rans­ka­lai­se­lo­ku­van "Kos­ke­mat­to­mat" ame­rik­ka­lai­nen uu­sin­ta­ver­sio toi­mii her­kul­li­se­ti, eikä ta­ri­na tun­nu kaa­va­mai­sen tu­tul­ta. Ke­vin Hart ja Bryan Crans­ton te­kevä vei­ja­ri­mai­sen ke­peät suo­ri­tuk­set pää­hah­moi­na, joi­den sy­vem­pi sie­lu­nelämä jää tässä Crè­me brûléen pin­ta­so­ke­rin ta­sol­le, mut­ta hyvä niin kos­ka ko­ko­nai­suus mais­tuu.
Ne­li­raa­ja­hal­vaan­tu­nut mil­jonää­ri kai­paa ki­peäs­ti elävöi­tystä ru­tii­nei­hin­sa, mi­hin uu­dek­si ko­ti­hoi­ta­jak­si pes­tau­tu­va ka­tu­jen kas­vat­ti tun­tuu tuo­van juu­ri oi­kean rat­kai­sun. Lä­hiös­lum­min gangs­ta pää­see ko­tiu­tu­maan toi­sen­lai­seen lin­naan kuin ta­ri­nois­sa yleensä ja lin­nan­her­ra puo­les­taan löytää taas elämä­ni­lon­sa. Epä­to­dennäköi­sel­le, mut­ta ve­toa­val­le ystä­vyys­ta­ri­nal­le an­ne­taan hulp­peat puit­teeet ja juu­ri oi­kea määrä sa­no­maa het­keen tart­tu­mi­ses­ta.
A­jas­sa eteenpäin loik­kaa­va al­ku­koh­taus tun­tuu tur­hal­ta, mut­ta muu­toin ky­seessä on vet­reä ja ele­gant­ti re­ma­ke. Elo­ku­va lu­nas­taa esi­ku­van­sa herättämät odo­tuk­set ja pitää pin­taan­sa lop­puun saak­ka lässähtämättä. Ky­se on hel­pos­ta ja elämän­myö­tei­sestä draa­ma­ko­me­dias­ta, jo­ta voi ää­rimmäi­sistä lähtö­koh­dis­taan huo­li­mat­ta hy­vin kut­sua feel good -e­lo­ku­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Viitseliäästi punottu audivisuaalinen kuosi luo virkeän miljöön, jossa raha puhuu ja tunteet pirskahtelevat. Kuva on myös teknisesti erotteleva, värikylläinen ja vakaa. Äänipuolella dialogi ja dramaattiset tapahtumat toistuvat uskottavasti. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja mokia. (IJ)
26/07/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy