Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bad Neighbours 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083084820

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­li­puh­das tyhjän­toi­mit­ta­ja­ta­ri­na saa jat­koa vel­jes­kun­nan vaih­tues­sa si­sar­kun­nak­si, jon­ka bi­le­hi­mo­ja eivät edes ra­ha­huo­let ja tu­ho­lais­tor­jun­ta­tel­tat pidät­te­le.

Tyy­li­puh­das tyhjän­toi­mit­ta­ja­ta­ri­na saa jat­koa vel­jes­kun­nan vaih­tues­sa si­sar­kun­nak­si, jon­ka bi­le­hi­mo­ja eivät edes ra­ha­huo­let ja tu­ho­lais­tor­jun­ta­tel­tat pidät­te­le. Tässä ei ole päätä eikä häntää, ja par­haat pa­lat­kin ovat har­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä ja värikylläinen esitys, joka näyttää muutamaa pykälää elokuvamaiselta kuin peruskomediat yleensä. Simppeli ääniraita pitää asiat yksinkertaisena ja löytää dynamiikkaa mylvinnän, hohotuksen ja suun soitoin väliltä. Ekstroissa ohjaajan ja tuottaja James Weaverin kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja koosteita. (IJ)
22/10/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy