Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

FC Venus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 6420201162460

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­niois­ta nuo­ri­so­ku­vauk­sis­taan tut­tu Pert­tu Leppä kek­si hie­non juo­nen: jal­ka­pal­lo oli­si vetävä ai­he ku­va­ta nuor­ten ai­kuis­ten su­ku­puo­li­roo­le­ja ja ajankäytön ris­ti­rii­to­ja.

Mai­niois­ta nuo­ri­so­ku­vauk­sis­taan tut­tu Pert­tu Leppä kek­si hie­non juo­nen: jal­ka­pal­lo oli­si vetävä ai­he ku­va­ta nuor­ten ai­kuis­ten su­ku­puo­li­roo­le­ja ja ajankäytön ris­ti­rii­to­ja.
Mikään ei ni­mittäin ole niin lap­sel­li­nen kuin fu­tis­hul­lu kol­mi­kymp­pi­nen mies, jo­ka tietää kaik­ki Manc­hes­te­rin ot­te­lut ai­na Vik­to­rian ajal­le saak­ka, mut­ta jon­ka omat pe­li- ja ih­mis­suh­de­tai­dot pa­ne­vat ka­ve­rit puis­te­le­maan päätään.
To­me­rat nai­set haas­ta­vat kuu­tos­sar­jas­sa pe­laa­vat mie­hensä jal­ka­pal­lo-ot­te­luun ko­vin pa­nok­sin. Ikävä kyllä elo­ku­van te­kijöi­den kä­teen ei sat­tu­nut voit­ta­jan kort­te­ja. Hie­no idea pi­lat­tiin Sa­lat­tu­jen elä­mien ta­soi­sel­la näyt­te­le­mi­sellä, myötähä­peää ai­heut­ta­vil­la rep­lii­keillä ja kai­ken al­leen jättävällä tyy­li­ta­jut­to­muu­del­la.
Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sis­ta ei voi hyvää sa­noa. Ai­noas­taan Lot­ta Leh­ti­ka­ri ja Ta­ne­li Mä­kelä te­kevät työtä si­ten, että pa­lo­mies ja am­mat­ti­val­men­ta­ja tun­tu­vat us­kot­ta­vil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö ja turhan rakeinen kuva jättää toivomisen varaa. Ääniraita on selkeä, mutta ei juuri tavoita urheiluaiheisen aiheen suomia mahdollisuuksia. Ekstroihin on tallennettu 22 min. dokumentti, seitsemän poistettua tai pidennettyä kohtausta, hupiottoja, kuvagalleria, tv-mainoksia, tiiseri ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy