Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuherruskuukausi Vegasissa

Honeymoon in Las Vegas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mil­jonää­ri os­taa köyhän mie­hen vai­mon vii­kon­lo­puk­si Las Ve­ga­sis­sa.

Mil­jonää­ri (Ja­mes Caan) os­taa köyhän mie­hen (Ni­co­las Ca­ge) vai­mon (epäus­kot­ta­va hi­mo­jen koh­de Sa­rah Jes­si­ca Par­ker) vii­kon­lo­puk­si Las Ve­ga­sis­sa.
Ai­he vai­kut­taa tur­han ste­reo­tyyp­pi­seltä, mut­ta oh­jaa­jan to­teu­tuk­ses­sa on oma­peräi­syyttä. El­vis Pres­leyn mu­siik­kia, jo­ten kloo­ne­ja esiin­tyy viih­de­kau­pun­gin yössä poik­keuk­sel­li­sen ti­heään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason 4:3-kuva, joka ei ainakaan näytä sivuiltaan rajatulta. Tavanomainen ääniraita. Ekstroissa biografiat, peräti neljä traileria, mainosdokumentti, kuvaa kulisseista ja musiikkivideo. Väärä aika kannessa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy