Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wicker Park

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 57091655777529

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Josh Hart­nett on hil­jai­sen riu­tu­va po­jank­lop­pi, jo­ka ei saa unel­mien­sa nais­ta mie­lestään.

Josh Hart­nett on hil­jai­sen riu­tu­va po­jank­lop­pi, jo­ka ei saa unel­mien­sa nais­ta mie­lestään. Ei var­sin­kaan kun kauan ka­do­tet­tu exä viu­hah­taa ra­vin­to­las­sa ohi.
Tästä au­kea­va mys­tee­ri kul­kee vih­jeestä toi­seen poi­ka­mai­sel­la in­nol­la, sydän hi­ha­pie­lessä, mut­ta vail­la hok­sot­ti­mia. Ote on jok­seen­kin nar­ko­lep­ti­nen, eikä tai­val ole us­kot­ta­va tai vai­kut­ta­van elävä. Mah­dot­to­man nuo­ri näyt­te­lijä­kaar­ti vetää sil­ti mu­kaan­sa.

Kuva

Kylmä, mutta vakaa ja miellyttävän jäsentynyt kuva. Myös väritoisto on jäsentynyttä formaatin puitteissa. Kuvan ajoittainen nopeutus maistuu jo nyt viimeistään kulahtaneelta tehokeinolta, mutta onneksi tätä käytetään säästeliäästi.

Ääni

Puhdas ääniraita toistaa dialogin ja musiikin soljuvasti.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
21/11/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy