Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

T2 Trainspotting

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 733031 001985

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ju­na­bon­ga­rei­den jäl­leennä­ke­mi­nen 20 vuo­den jäl­keen mais­tuu aiem­pien seik­kai­lui­den sau­mat­to­mal­ta jat­ku­mol­ta.

Ju­na­bon­ga­rei­den jäl­leennä­ke­mi­nen 20 vuo­den jäl­keen mais­tuu aiem­pien seik­kai­lui­den sau­mat­to­mal­ta jat­ku­mol­ta. Kes­ki-ikään eh­ti­nei­den huu­me­veik­ko­jen nos­tal­gi­nen co­me­back on viih­dyttävä, haus­ka ja hy­vin mo­nel­la ta­paa kons­tai­le­mat­to­man va­roit­te­le­va esi­merk­ki elämästä piik­kien vä­lissä. Ko­ko­nai­suus toi­mii hie­nos­ti, pie­nissä sut­kau­tuk­sis­sa pai­koin suo­ras­taan oi­val­taen, mut­ta ky­seessä on sil­ti enemmän hy­pe­re­ner­gi­ses­ti mean­de­roi­vas­ta tri­pistä kuin ta­ri­nan kaar­ta ra­ken­ta­vas­ta elo­ku­vas­ta.

Kuva & ääni

Tarkoituksella epätasaiseksi sillisalaatiksi tyylitelty kuva vaihtelee kiitettävän terävästä suttuiseen ollen pääosin rakeisen filmimäinen. Fluoresentti HDR-väritoisto antaa annille mukavasti lisäterää, mutta vaihtelevista lähteistä koottu ja 2K-tasossa masteroitu kuva ei edusta aitoa 4K:ta. Useampi otos vaikuttaa tarkoituksella yliterävöiteltyltä ja väritoistoltaan huumehuuruiselta. Toisin sanoen efekti on tavoiteltu ja lopputulos varsin ilmeikäs. Strobojen korostaman ja kirkuvasti väritetyn elon nurjan puolen vastapainoksi tarjoillaan yllättävän kauniita kuvia Edinburghista. Pätevä ääniraita on luonnollinen ja toiminnan mukana sykähtelevä.

Ekstrat

Itse 4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio ekstroineen omalta levyltään. Ekstroissa ohjaajan ja John Hodgen kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja making of. (IJ)
18/08/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy