Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Return To Sender

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: N/AKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201659EAN: 6420201155875

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (N/A) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­har­lot­te Co­ry is­tuu Ok­la­ho­man kuo­le­man­sel­lissä tuo­mit­tu­na kid­nap­pauk­ses­ta ja lap­sen­mur­has­ta.

C­har­lot­te Co­ry (Con­nie Niel­sen) is­tuu Ok­la­ho­man kuo­le­man­sel­lissä tuo­mit­tu­na kid­nap­pauk­ses­ta ja lap­sen­mur­has­ta. En­ti­nen puo­lus­tu­sa­sia­na­ja­ja Frank Nitzc­he (Ai­dan Quinn) ot­taa Char­lot­teen yh­teyttä. Al­kaa kii­vaas kir­jeen­vaih­to. Fran­kin aja­tuk­se­na on kui­ten­kin myydä jut­tu leh­del­le, mut­ta kun hän sel­vittää Char­lot­ten taus­taa, mie­li muut­tuu. Mikä on­kaan ko­ko to­tuus? On­ko hän syytön vai syyl­li­nen?
Poik­keuk­sel­li­sen vah­va ta­ri­na, jos­sa juon­ta ra­ken­ne­taan pa­la ker­ral­laan ja jän­ni­tys säi­lyy lop­puun saak­ka. Hy­vin ot­tees­saan pitävä val­ta­vir­ras­ta poik­kea­va tril­le­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuvassa on havaittavissa hieman rakeisuutta. Tarkka ja toimiva ääniraita. Ekstroissa traileri ja dokumentit elokuvan teosta (23min.) ja kuvauspaikalta (8 min.) ja uutiskooste (3min.) joka on tekstitetty englanniksi. Muut ekstramateriaalit eivät sisällä tekstitystä. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy