Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Die Hard - koston enkeli - Special Edition

Die Hard with a Vengeance 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nais­ta: tri­lo­gian ykkö­so­san – ja par­haan osan – oh­jaa­ja pa­laa puik­koi­hin toi­seen jat­ko-o­saan.

Har­vi­nais­ta: tri­lo­gian ykkö­so­san – ja par­haan osan – oh­jaa­ja pa­laa puik­koi­hin toi­seen jat­ko-o­saan.
Toi­mi­vaa jän­ni­tystä kel­loa vas­taan. Bru­ce Wil­lis saa si­vus­ta­tu­kea Sa­muel L. Jack­so­nil­ta, jo­ka repäistään mu­kaan har­le­mi­lai­ses­ta pik­ku­kau­pas­ta. Je­re­my Irons näyt­te­lee ykkö­so­sas­ta tu­tun pa­hik­sen vel­jeä, jo­ka ha­luaa kos­taa. Tsek­kaa To­ny Hal­me pik­ku­roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

THX-sertifioitu. Sandrewn aiempaan jo teknisesti laadukkaaseen versioon verrattuna SE:ssä on paljon enemmän ekstroja: 21 + 22 + 4 min. dokumenttia, 6 min. vaihtoehtoloppu, kommenttiraita, kolmen kohtauksen anatomiaa storyboardein, 10 min. haastatteluja päähenkilöiden profiileista, stunttikohtauksia, kaksi traileria ja pääsiäismuna. Briteillä oli ongelmia oman vanhan versionsa kanssa: yksi hissikohtaus oli jäänyt miltei kokonaan pois. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy