Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Unfinished Business

Repparit reissussa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112722609

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jer­ry Ma­gui­rel­ta si­vun lai­naa­va mies ot­taa lop­pu­ti­lin myyn­ti­työstään ja ryh­tyy aja­maan pys­tyyn kil­pai­li­jaa van­hal­le työ­nan­ta­jal­leen.

Jer­ry Ma­gui­rel­ta si­vun lai­naa­va mies (Vin­ce Vaughn) ot­taa lop­pu­ti­lin myyn­ti­työstään ja ryh­tyy aja­maan pys­tyyn kil­pai­li­jaa van­hal­le työ­nan­ta­jal­leen. Epä­toi­voi­nen tai­val hui­pen­tuu kol­men al­ta­vas­taa­jan bis­nes­mat­kal­le Sak­saan, jon­ka ai­ka­na rep­pa­nois­ta kas­vaa odo­te­tus­ti voit­ta­jia.
Simp­pe­lin suo­ra­vii­vai­nen hölmöläis­ten ral­li yrittää ve­do­ta her­vot­to­mil­la tem­pauk­sil­la, pal­jaal­la pin­nal­la ja jo­ka­mies-c­har­mil­la. Sak­san eri­koi­suuk­sis­ta saa­daan mu­ka­vas­ti lisää vä­riä ta­pah­tu­miin ja kai­ken sä­hel­lyk­sen ta­ka­na elo­ku­van sydän on pai­kal­laan. Se­koi­tus toi­mii­kin vai­vat­to­ma­na viih­dyk­keenä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Kummallakaan saralla ei toki liikuta referenssitasolla, mutta ote on komediaksi poikkeuksellisen avara ja energinen kaverusten huidellessa ympäri Saksaa ja Berliiniä. Ekstroissa hyvä sarja poistettuja ja vaihtoehtoisia kohtauksia (31 min.), mainoskooste elokuvasta (6 min.), traileri ja kuvagalleria. (IJ)
19/08/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy