Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cheerful Weather for the Wedding

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5050582924169

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Felicity Jones
Felicity Jones

Elokuva

Sees­tei­nen ja hie­man vai­vaan­tu­nut brit­ti­pe­rio­did­raa­ma su­vus­ta, jo­ka ko­koon­tuu häi­hin, jois­sa on kol­me osal­lis­ta.

Sees­tei­nen ja hie­man vai­vaan­tu­nut brit­ti­pe­rio­did­raa­ma su­vus­ta, jo­ka ko­koon­tuu häi­hin, jois­sa on kol­me osal­lis­ta. Näy­telmämäi­ses­ti avau­tu­va ta­ri­na tun­tuu Down­ton Ab­beyn ja mui­den suur­ten tuo­tan­to­jen jäl­keen ko­vin ar­ki­sel­ta ja hah­mo­jaan myö­ten va­nut­tu­neel­ta, mut­ta ko­ko­nai­suus pitää kui­ten­kin mie­len­kiin­non yllä tyy­dyttäväs­ti. Sit­ruu­nai­sen kir­peä huu­mo­ri pil­kah­te­lee toi­si­naan, mut­ta ylä­huu­li ei sil­loin­kaan juu­ri värähdä.
Ta­lo on us­kot­ta­van pie­ni­muo­toi­nen pal­ve­lusväen läsnäo­los­ta huo­li­mat­ta ja miljöö ta­lon ul­ko­puo­lel­la on kau­niin ku­vauk­sel­lis­ta. La­vas­tus ja pu­vus­tus toi­mi­vat bud­jet­ti­luo­kas­ta huo­li­mat­ta hy­vin, mut­ta muut osa-a­lueet pai­na­vat ko­ko­nai­suut­ta alas eikä elo­ku­va oi­kein nou­se missään vai­hees­sa len­toon. Tur­han vii­pyi­levä leik­kaus ja kah­teen ai­kaan jaet­tu ker­ron­ta ovat tähän osa­syyl­li­siä, vaik­ka tyy­li on­kin tar­koi­tuk­sel­li­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä, väritoistoltaan kylmin sävyin periodipatinoitu ja läpeensä vakaa. Dialogipainotteinen ääniraita hoitaa tonttinsa mukisematta. Ekstroissa tietopitoinen kommenttiraita (ohjaaja/käsikirjoittaja Donald Rice, käsikirjoittaja Mary Henely Magill ja leikkaaja Stephen Haren) ja making of (9 min.). (IJ)
19/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy