Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Face/Off – Face/Off - Kahdet kasvot Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vas­ta John Woon kol­mas Hol­lywood-­rai­na oli hit­ti.

Vas­ta John Woon kol­mas Hol­lywood-rai­na oli hit­ti. Hyvää toi­min­taa ja sai­ras­ta me­noa, mut­ta vii­mei­set puo­li tun­tia ovat vain *. Us­ko­ma­ton juo­ni: John Tra­vol­ta muut­tuu Ni­co­las Ca­gen esittämäk­si ter­ro­ris­tik­si kas­vo­jen­siir­ron avul­la. Mo­lem­mat täh­det saa­vat esittää hyvää ja pa­haa sa­mas­sa elo­ku­vas­sa! Roo­li­leik­ki on us­ko­ma­ton­ta kat­sot­ta­vaa. Selväs­ti yli­pitkä elo­ku­va si­joit­tuu nähtäväs­ti lä­hi­tu­le­vai­suu­teen.
Sur­round-te­hos­tei­ta riittää, mut­ta yllättäen ei mitään eri­tyi­sen luo­vaa. Ku­val­li­nen puo­li te­hoaa pa­rem­min. Pa­na­vi­sion-ku­va. Sand­rewn le­vy oli flip­pe­ri, mut­ta Bue­na Vis­tan uu­si SE-ver­sio kor­ja­si tämän er­heen. Se sisältää myös ekst­ro­ja: pie­nois­do­ku­men­tin, biog­ra­fiat ja trai­le­rin.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy