Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Succession - 1. kausi

Succession - The Complete First Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 588 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746223

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­rump­pien su­vun pin­ta­puo­li­ses­ti mie­leen­tuo­va sar­ja newyor­ki­lai­ses­ta mah­ti­su­vus­ta, jol­le su­ku­pol­ven­vaih­dos tuot­taa roi­mas­ti pään­vai­vaa.

T­rump­pien su­vun pin­ta­puo­li­ses­ti mie­leen­tuo­va sar­ja newyor­ki­lai­ses­ta mah­ti­su­vus­ta, jol­le su­ku­pol­ven­vaih­dos tuot­taa roi­mas­ti pään­vai­vaa. Su­vun van­han pat­riar­kan (B­rian Cox) löyhä­tessä otet­taan odot­taa seu­raa­va su­ku­pol­vi nälkäi­senä osaan­sa. Ra­han ja val­lan kyl­kiäi­senä kui­ten­kin tu­lee useam­pi selkään­puu­ko­tus, sa­la­liit­to ja bis­nes-vääntö.
H­BO:l­la näh­ty sar­ja va­kuut­taa pin­ta­puo­li­ses­ti eikä ta­ri­na­kaan ole val­ju, mut­ta kai­kes­ta hyvästä huo­li­mat­ta ku­lis­sien ta­kai­nen val­ta­pe­li tun­tuu nyt jo näh­dyltä. Ai­van ku­ten to­si­maail­man ta­pah­tu­mat, Do­nald Trump kes­kiössään, pääs­tivät il­mat pois Netf­li­xin Hou­se of Cards -sar­jas­ta tun­tuu tässä­kin se­pi­te kal­peal­ta var­jol­ta uu­tis­ten to­si­maail­mas­ta. Sar­jan uu­tuu­sar­voa eivät myöskään hel­po­ta "Em­pi­re":n ja "Dir­ty Se­xy Mo­ney":n kal­tai­set aiem­mat tv-sar­jat.
Sar­jan trip­pi on lo­pul­ta tai­taen pu­not­tu ja viit­se­liääs­ti ku­vat­tu, mut­ta ta­pah­tu­mien imu jää puo­li­tie­hen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja asiallisen läsnäoleva ääniraita. New York Cityn todelliset kuvauspaikat ja raharikkaat miljööt luovat tapahtumille hyvät puitteet, eikä kuvanlaatu tule tässä välissä esteeksi. Ekstroissa lyhyt kooste kauden loppuhuipennuksesta. (IJ)
02/01/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy