Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Sight

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111225EAN: 6415018618927

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­hoi­hin ta­loi­hin eri­kois­tu­nut ark­ki­teh­ti saa eri­koi­sen tehtävän Lon­toos­sa.

Van­hoi­hin ta­loi­hin eri­kois­tu­nut ark­ki­teh­ti saa eri­koi­sen tehtävän Lon­toos­sa. Iki­van­ha ho­tel­li täy­tyy res­tau­roi­da, mut­ta omis­ta­jal­la on ou­to toi­ve: yhtä ovis­ta ei saa au­kais­ta, vaan ho­tel­li täy­tyy ra­ken­taa sen ympä­ril­le.
Toi­min­ta pe­rus­tuu aluk­si säi­kyt­te­lye­fek­tei­hin ja juok­se­viin pik­ku­tyttöi­hin, mut­ta on­nek­si elo­ku­va vaih­taa kuo­sia, to­sin hie­man köm­pelös­ti. Lop­pu­puo­li ku­luu mo­der­nin Viiltäjä-Jac­kin et­sinnässä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kokokuva on aika-ajoin hyvin kohinainen ja rakeinen. Selkeä ääniraita. Väärä aika kannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy