Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yojimbo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Mei Ah Laser DiscKuva:
Anamorfinen 2.14*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Mei Ah Laser Disc) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­ki­ra Ku­ro­sawan valt­ti län­nessä oli se, et­tei hä­nen tyy­linsä ol­lut ja­pa­ni­lai­nen.

A­ki­ra Ku­ro­sawan valt­ti län­nessä oli se, et­tei hä­nen tyy­linsä ol­lut ja­pa­ni­lai­nen. Ym­pyrä sul­keu­tui tässä­kin: oh­jaa­ja ot­ti la­ji­tyy­pik­si wes­ter­nin, mut­ta pu­ki hah­mo­jen pääl­le sa­mu­raia­sut.
Ser­gio Leo­ne ot­ti myö­hem­min Ku­ro­sawan ta­ri­nan ja muut­ti sen ita­lowes­ter­nik­si. Lo­pul­ta Wal­ter Hill muut­ti rii­dan­kylväjä-ta­ri­nan gangs­te­ri­ke­hyk­siin. Al­ku­peräi­nen on eni­ten vei­ja­ri­ta­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Yksikerroksinen levy. Mustavalkokuvassa on teräksen sinertävä sävy. Kannattaa säätää tv:n värit pois. Paljon printtivikoja. Ei anamorfinen. Pikselöintiä ja värinää liki ennätysmäärä. Välillä tuskallisen huono, joten Criterionin kalliimpaa laitosta kannattaa harkita. 5.1-ääni ei ole käytännössä paljon monoa kummempi. Surkea käännös englanniksi. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Akira Kurosawa
Pääosissa: Toshiro Mifune
Tarina: Akira Kurosawa Ryuzo Kikushima
Kuvaus: Kazuo Miyagawa
Musiikki: Masaru Sato

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy