Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Machine Gun Preacher

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548557434

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mac­hi­ne Gun Preac­her eli rynnäkkö­kivää­ri­saar­naa­ja ker­too Sam Chil­der­sistä, jo­ka jättää moot­to­ri­pyörä­jen­git, van­ki­laelämän ja huu­meet koh­da­tak­seen kut­su­muk­sen­sa aut­taa etelä­su­da­ni­lais­lap­sia ran­kan sisäl­lis­so­dan kes­kellä.

Mac­hi­ne Gun Preac­her eli rynnäkkö­kivää­ri­saar­naa­ja ker­too Sam Chil­der­sistä, jo­ka jättää moot­to­ri­pyörä­jen­git, van­ki­laelämän ja huu­meet koh­da­tak­seen kut­su­muk­sen­sa aut­taa etelä­su­da­ni­lais­lap­sia ran­kan sisäl­lis­so­dan kes­kellä. Draa­man kaa­ri nou­dat­taa pak­ko­miel­tei­sen kapt­ree­ni aha­bin uria ihan kat­sot­ta­val­la ta­val­la.
Har­vi­nai­sen dra­maat­ti­seen to­sielämään pe­rus­tu­vien elo­ku­vien pa­ras­ta an­tia ovat usein lop­pu­ku­vat, jois­ta nähdään, miltä ai­dot hen­kilöt näyt­tivät tar­poes­saan pitkää tietään. Näin on nyt­kin, mut­ta elo­ku­va viehättä­nee mo­nia kat­so­ja­kun­tia: us­ko­vai­sia, moot­to­ri­pyörä­fe­ti­sis­tejä ja avus­tus­työstä kiin­nos­tu­nei­ta. Toi­min­tae­lo­ku­van ystävä­kin saa osan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni antavat selvää lisäarvoa DVD-laitokseen verrattuna. Ei ekstroja. (PS)
26/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy