Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Live from Baghdad

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108991EAN: 7321944252687

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO:n tuot­ta­ma mie­len­kiin­toi­nen, suo­ras­taan jän­nittävä ker­to­mus CNN:n toi­mit­ta­jis­ta Bag­da­dis­sa Ira­kin so­dan kyn­nyk­sellä vuon­na 1990.

H­BO:n tuot­ta­ma mie­len­kiin­toi­nen, suo­ras­taan jän­nittävä ker­to­mus CNN:n toi­mit­ta­jis­ta (Mic­hael Kea­ton ja He­le­na Bon­ham-Car­ter) Bag­da­dis­sa Ira­kin so­dan kyn­nyk­sellä vuon­na 1990.
Elävä ja vä­litön to­teu­tus jättää sor­tu­mat­ta ra­sit­ta­vaan to­si-tv -hih­hu­loin­tiin. Säi­lyttää mo­ment­tin­sa eri­no­mai­ses­ti lop­puun saak­ka, mut­ta it­se lop­pu töksähtää to­teu­tuk­sel­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hetkittäin havaittavan pehmeä ja moniongelmaisen väreilevä kuva, joka on kuitenkin pääosin miellyttävyyden rajoissa. Kohina on jatkuvaa mutta roska onneksi satunnaista. Ääniraita on selkeä ja etusektoriltaan jopa yllättävän tilava. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy