Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Meet the Feebles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Härs­kiä Mup­pet-­pa­ro­diaa uu­si­see­lan­ti­lai­sit­tain.

Härs­kiä Mup­pet-pa­ro­diaa uu­si­see­lan­ti­lai­sit­tain. Can­ne­sin krii­ti­kot va­lit­si­vat tämän par­haak­si elo­ku­vak­si.
G­ro­tes­kia ani­maa­tio­go­rea, mut­ta pe­rin hu­pai­sal­la ta­val­la to­teu­tet­tu­na. Pe­ter Da­sen­tin mu­siik­ki on eh­taa Dis­ney-ta­soa, mut­ta Dan­ny Mul­he­ro­nin "So­do­my" men­nee jo yli kaik­kien odo­tus­ten.
O­sa Pe­ter Jack­son -bok­sia. Vas­taa­van yk­sittäi­sen le­vyn jul­kai­si aiem­min Fu­tu­re Film.

Kuva, ääni & ekstrat

Levylle ei ole tallennettu muita ekstroja kuin ohjaajan biografia. Näyttelijöille olisikin ollut vaikea keksiä historiaa - se olisi itse asiassa ollutkin hyvä idea. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy