Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kubo ja samuraiseikkailu

Kubo and the Two Strings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: UniversalKesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083100070

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­ri­ga­mien in­noit­ta­ma sa­tu sa­mu­rai-­po­jas­ta, jo­ka viettää on­nel­li­sen yk­sin­ker­tais­ta elämää syrjäi­sessä pik­ku­kylässä kun­nes men­nei­syy­den uhat heräävät hen­kiin.

O­ri­ga­mien in­noit­ta­ma sa­tu sa­mu­rai-po­jas­ta, jo­ka viettää on­nel­li­sen yk­sin­ker­tais­ta elämää syrjäi­sessä pik­ku­kylässä kun­nes men­nei­syy­den uhat heräävät hen­kiin.
Pas­se­lin jän­nittävä, ihas­tut­ta­van mie­li­ku­vi­tuk­se­kas ja ai­na ko­mea seik­kai­lu up­poaa 7-vuo­tiai­siin kuin su­laan voi­hin. Mu­ka­van täy­si­pai­noi­nen ta­ri­na luo us­koa pel­ko­jen voit­ta­mi­seen, van­hem­pien kun­nioit­ta­mi­seen ja pa­ran­nuk­sen mah­dol­li­suu­teen — kaik­ki tämä ihas­tut­ta­vas­ti ja­pa­ni­lai­seen pe­rin­tee­seen ver­hot­tu­na.
Suo­men­kie­li­sinä ää­ninä mm. Walt­te­ri He­li­sa­lo, Pet­ra Kar­ja­lai­nen, San­te­ri Kin­nu­nen, Juk­ka-Pek­ka Pa­lo, Ma­ria Lund, Tais­to Ok­sa­nen ja In­ke­ri Wal­le­nius.

Kuva, ääni & ekstrat

Vaha- ja tietokoneanimaatoiden rajamaastoa näyttävästi uudelleen paaluttava kuva on patinoidun värikylläinen ja miellyttävän terävä. Ilmassa viuhuvat paperiarkit ja demonit ottavat tilansa vaikuttavasti eikä tunnelma jää kaksiulotteiseksi. Virkeä ääniraita komppaa hyvin kerrontaa eikä sorru kliseisiin sointuihin. Ekstroissa mm. ohjaajan kommenttiraita ja kymmenkunta koostetta elokuvan synnystä. Suomenkielinen dubbaus on tehty mallikkaasti ja tarjoillaan DTS5.1-muodossa. Alkuperäinen englannikielinen raita puolestaan löytyy levyltä häviöttömässä DTS-HD Master Audio -muodossa. (IJ)
07/11/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy