Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Joulupukki ja sen veli

Fred Claus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 207448EAN: 7321946176486

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­nen jou­lu­kult­tuu­ri on kum­mal­lis­ta.

A­me­rik­ka­lai­nen jou­lu­kult­tuu­ri on kum­mal­lis­ta. Se­son­gin odot­ta­vaan tun­nel­maan suol­le­taan pal­jon jou­luai­hei­sia elo­ku­via. Jos niitä ver­taa esi­mer­kik­si suo­ma­lai­seen Jou­lu­ta­ri­naan, ih­met­te­lee ai­na sa­maa asiaa: kuin­ka jou­lu­na­kaan ei voi­da välttää sitä, että vä­ki­val­ta on ole­vi­naan jo­ten­kin haus­kaa?
Mut­ta kun näistä pikk­syn­neistä päästään, ta­ri­nas­sa on ai­na­kin hi­tu­nen viehä­tystä. Se ker­too Jou­lu­pu­kin iso­vel­jestä, tuh­mas­ta Fre­distä, jo­ta on ai­na to­tut­tu ver­taa­maan py­hi­mys­vel­jeensä. Vel­jes­ka­teu­des­ta, var­sin­kin äi­din liet­so­mas­ta, ei hyvä seu­raa, ei edes oi­keas­sa elämässä.
E­lo­ku­va ei kui­ten­kaan ole haus­kim­pia. Ko­ko­hoh­tiin kuu­luu ver­tai­sis­tun­to, jos­sa nähdään Bill Clin­to­nin, Alec Bal­dwi­nin ja Syl Stal­lo­nen vel­jet. Osa jo­pa oi­keas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva piirtyy perin tarkasti. Persupakattu ääniraita tuntuu toimivalta, mutta tilatunnelmaa luodaan vain ajoittain. Ekstroissa 13 ylimääräistä kohtausta (26 min.), kommenttiraita, 27 min. dokumentit ja musiikkivideo. (PS)
25/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy