Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

7500

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: LeonineKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
  EAN: 4061229006712

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Leonine) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sak­sa­lai­se­lo­ku­va len­to­perä­mie­hestä, jon­ka len­to Ber­lii­nistä Pa­rii­siin jou­tuu kaap­pa­rei­den kyn­siin.

Sak­sa­lai­se­lo­ku­va len­to­perä­mie­hestä (Jo­seph Gor­don-Le­vitt), jon­ka len­to Ber­lii­nistä Pa­rii­siin jou­tuu kaap­pa­rei­den kyn­siin. Yk­sin kop­piin­sa jäävän mie­hen täy­tyy pun­ni­ta rat­kai­sun­sa kun kar­meat kli­seet hak­kaa­vat ovel­le ja avo­siip­pa­kin jää sen vääräl­le puo­lel­le.
Pie­nen bud­je­tin laa­tik­kojännä­ri tyy­tyy len­to­ko­neen oh­jaa­moon, mut­ta ot­taa siitä us­kot­ta­vas­ti kai­ken ir­ti miljöönä. Ta­pah­tu­mat it­sessään py­syvät ver­rat­tain hy­vin rea­lis­ti­suu­den ra­jois­sa, mut­ta tun­nel­ma al­kaa vä­hi­tel­len on­tua me­non hii­pues­sa se­lit­te­lyk­si ja yk­sin­pu­he­luk­si. Ta­pah­tu­mien in­ten­si­tee­tin hii­pues­sa myös jän­ni­tyk­sen poh­ja ti­pah­taa pois.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva jää erottelevuudeltaan webbikameran tasolle ja väritoistoltaan hitusen turvakameraa paremmaksi. Ääniraita on uskottava lentokoneen ilmanvaihdon suhinaa myöten ja myös dialogi toistuu asiallisesti. Ekstroissa kuusi koostetta ja traileri, kaikki saksaksi kuinkas muuten. Kyseessä on saksalainen julkaisu englanninkielisellä ääniraidalla, mutta ilman muita kuin saksankielisiä tekstityksiä. (IJ)
20/10/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy