Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Poliisiauto 6-Z-4 ei vastaa

The Onion Field 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 88517EAN: 5050582612158

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­nen to­si­ta­ri­na ase­maan­sa tyy­tyväi­sestä pik­ku­kon­nas­ta, jo­ka pa­hak­si on­nek­seen ajau­tuu suu­ri­luu­loi­sen luu­se­ri­kon­nan seu­raan ja pian kun­nol­li­seen oi­keus­sa­li­sop­paan po­lii­sin­tap­pa­ja­na.

Mie­len­kiin­toi­nen to­si­ta­ri­na ase­maan­sa tyy­tyväi­sestä pik­ku­kon­nas­ta, jo­ka pa­hak­si on­nek­seen ajau­tuu suu­ri­luu­loi­sen luu­se­ri­kon­nan (Ja­mes Woods tyy­pil­li­sessä roo­lis­saan) seu­raan ja pian kun­nol­li­seen oi­keus­sa­li­sop­paan po­lii­sin­tap­pa­ja­na. Toi­mii täy­si­ve­ri­senä elo­ku­va­na, vaik­ka on­kin hy­vin asia­lin­jai­nen ja do­ku­men­taa­ri­mai­sen hil­lit­ty il­mai­sul­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikkolaatuinen kuva. Varsinkin isolla kankaalla katseltuna alkukohtaus on suorastaan masentava: väritoisto ei ole tasaista, kohina on rankkaa ja pakkausartefakteja parveilee tekstien ympärillä. Musiikkikin tuntuu vouvaavan ihmeellisesti, mutta ehkä se on tarkoituksellista. Myöhemmin jälki on onneksi kuvan osalta väritoistoltaan puhtaampaa ja ikäisekseen kohtuullisen terävää. Ekstroissa hyvä ohjaajan kommenttiraita, laadukas dokumentti elokuvan tekemisestä ja sen tosipohjasta (31 min.) ja traileri. (IJ)
21/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy