Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Romeo & Juliet

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1968Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: Dolby TrueHD2.0 Mono
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040113

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos Baz Luhr­man­nin oh­jaa­mat Leo­nar­do Di­Cap­rio ja Clai­re Da­nes ovat yhtä­kuin Ro­meo & Ju­lia kan­nat­taa kat­soa myös tämä tul­kin­ta.

Jos Baz Luhr­man­nin oh­jaa­mat Leo­nar­do Di­Cap­rio ja Clai­re Da­nes ovat yhtä­kuin Ro­meo & Ju­lia kan­nat­taa kat­soa myös tämä tul­kin­ta. Suk­ka­hou­sui­hin ja muh­kei­siin hat­tui­hin son­nus­tau­tu­neet mie­het pat­sas­te­le­vat ympä­rillä kun ar­gen­tii­na­lai­nen Oli­via Hus­sey ja eng­lan­ti­lai­nen Leo­nard Whit­ting, mo­lem­mat tässä iso­jen elo­ku­vien en­si­ker­ta­lai­sia, luo­vat vai­vat­to­man kau­niin tul­kin­nan kaik­kien tun­te­mas­ta rak­kaus­ta­ri­nas­ta. Konf­lik­ti vä­lit­tyy, mut­ta hek­ti­sen puu­kon hei­lu­tuk­sen si­jaan tun­nel­ma on lyy­ri­sen ko­reog­ra­fioi­tu ja ai­na muu­ta­man tuu­man ir­ti maan­pin­nas­ta. Klas­sik­ko­han tämä on il­man muu­ta, mut­ta elo­ku­va­na nä­ke­mi­sen ar­voi­nen il­man tuo­ta sta­tus­ta­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomainen kuva on vakaa ja verrattain värikylläinen. Filmiraettakin on sen verran ettei jälkeä tarvitse moittia ylisiloitelluksi. Aivan hienoista huojuntaa kuvassa kyllä esiintyy, mutta tätä täytyy varta vasten ryhtyä etsimään. Häviöttömässä Dolby TrueHD -muodossa taltioitu ääniraita toistaa puheen vaivatta ja Nino Rotan tyylikäs musiikkiraita onnistuu luomaan dramatiikkaa olennaisiin kohtiin. Ekstraton. (IJ)
09/10/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy