Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ssssnake

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 82250EAN: 6416548525617

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Her­pe­to­lo­gi ei tut­ki her­pes ykkö­sen ja kak­ko­sen ero­ja.

Her­pe­to­lo­gi ei tut­ki her­pes ykkö­sen ja kak­ko­sen ero­ja. Tut­ki­ja Carl Sto­ner (St­rot­her Mar­tin) tut­kii maail­man vaa­ral­li­sim­pia käär­meitä syrjäi­sellä ranc­hil­laan. Uu­si avus­ta­ja saa ro­kot­tei­ta ih­meen ti­heään.
Ssss­na­ke an­toi al­ku­sysäyk­sen 1970-lu­vun hir­viö­boo­mil­le, jo­ka oli toi­sin­toa 1950-lu­vun kau­hua si­vua­vil­le sci­fi-e­lo­ku­vil­le. Kom­mu­nis­min pel­ko toi­mi näin syk­leinä ja pro­ji­soi­tui kum­mal­li­siin pel­koi­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan kaikki pysty- ja vaakatasot tarjoavat innolla aliasing-värinää. Kuva on muuten ajoittain ihmeenkin tarkka. Ääniraita tulee kurkkupurkista. Väärä NTSC-aika takakannessa. Ekstroissa kuvagalleria, triviaruutuja ja biografiat. (PS)
31/03/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy