Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anna hyvän kiertää

Pay it Forward 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­mis­ten ar­ki­ko­ke­muk­set ovat men­neet jen­keissä jo niin ran­koik­si, että tar­vi­taan uut­ta em­paat­tis­ta ide­lia­lis­mia.

Ih­mis­ten ar­ki­ko­ke­muk­set ovat men­neet jen­keissä jo niin ran­koik­si, että tar­vi­taan uut­ta em­paat­tis­ta ide­lia­lis­mia. Kuu­den­nes­sa ais­tis­sa lois­ta­nut Ha­ley Joel Os­ment kek­sii mai­nion aja­tuk­sen: jos jo­kai­nen te­kee kol­me suur­ta pal­ve­lus­ta toi­sel­le, vai­ku­tus es­ka­loi­tuu ja maail­ma pa­ra­nee. Muis­tut­taa Ja­mes Red­fiel­din new age -kir­jo­ja ja ai­koi­naan vaa­lei­hin­kin osal­lis­tu­neen las­ku­var­jo­hyppääjä­puo­lueen tee­sejä. Elo­ku­van in­ten­si­teet­ti kar­kaa hie­man kes­ki­vai­heil­la.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy