Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Henkien kätkemä

Sen to Chihiro no kamikakuchi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA6.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 105078EAN: 6430061850025

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

On­ko elo­ku­van alus­sa ta­ha­ton­ta sym­bo­liik­kaa?

On­ko elo­ku­van alus­sa ta­ha­ton­ta sym­bo­liik­kaa? Tyttö is­tuu ta­ka­pen­killä il­man tur­vavöitä, kun van­hem­mat ovat vöissä edessä.
Uu­del­le paik­ka­kun­nal­le vas­ta­ha­koi­ses­ti muut­ta­va Chi­hi­ro-tyttö jou­tuu ih­meel­li­sen kään­teis­maail­maan, jo­ka on tul­vil­laan hä­kel­lyttävän oma­peräi­siä olen­to­ja ja ou­to­ja ta­pah­tu­mia.
BD-ver­sio­ta on odo­tet­tu. Tämä kuu­luu­kin jo­kai­sen elo­ku­va­nystävän, eiikä pelkästään ani­maa­tioin­toi­li­joi­den tai ani­me-har­ras­ta­jien ko­koel­miin.
A­ni­me­mes­ta­rin Os­car-voit­to ker­toi ai­koi­naan Um­ber­to Ecol­le­kin, et­tei ja­pa­ni­lai­sen ani­maa­tion ri­kas­ta pe­rintöä so­vi lei­ma­ta lauan­taiaa­mu­jen tu­si­natöi­den pe­rus­teel­la. Län­si­mai­nen dis­neymäi­syys tun­tuu pe­rin juu­rin kah­leh­di­tul­ta il­mai­sul­ta täl­lai­sen ali­ta­jun­taan poh­jau­tu­van tai­teen rin­nal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuvanlaatu oli jo DVD:lläkin, josta BD vielä tarkentaaa hieman. Syvät värit toistuvat kauniisti. Aliasing-värinä oli aiemmin minimissä, nyt se on käytännössä näkymättömissä. Kaksi elävää ääniraitaa, alkuperäinen ja suomeksi dubattu. DVD:n 5.1. on muuttunut animaatioissa harvinaiseen HD-ääniraitaan 6.1, mikä osaltaan lisää selkeyttä ja syvyyttä. Ekstroihin on tallennettu 47 min. dokumentti, Ghiblin 30-vuotisjuhlatraileri sekä japaninkieliset trailerit ja tv-mainokset (19 min.) . Elokuvaan voi valita Pekka Lehtosaaren ja Yoshiaki Takayaman kommenttiraidan. DVD-versiosta ei kannata luopua, koska sen kuvakäsikirjoitusta (133 min.) ei ole mukana. Trailereita ei puolestaan löydy DVD-versiosta kannen tiedoista huolimatta. (PS)
18/03/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy