Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suuret toiveet

Great Expectations 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1946Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 27792EAN: 641654831312

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Pe­rus-­dic­ken­siaa­ni­nen ta­ri­na on fil­mat­tu usei­ta ker­to­ja, mut­ta Da­vid Lea­nin toi­sen maail­man­so­dan var­jois­sa te­kemä työ lie­nee hie­noin.

Pe­rus-dic­ken­siaa­ni­nen ta­ri­na on fil­mat­tu usei­ta ker­to­ja, mut­ta Da­vid Lea­nin toi­sen maail­man­so­dan var­jois­sa te­kemä työ lie­nee hie­noin.
Or­po­poi­ka kas­vaa her­ras­mie­hek­si ul­ko­puo­li­sen spon­so­rin tur­vin. Sa­mal­la kun yh­teis­kun­nal­li­nen kur­juus väis­tyy, ti­lal­le tu­lee pal­jon ka­teut­ta, vi­haa ja pel­ko kai­ken me­nettä­mi­sestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja roskainen, mutta katsottava kuva. Kuvan taso vaihtelee aika paljon kalvomaisesta yllättävänkin tarkkaan. Selkeä monoraita. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy