Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Madagascarin pingviinit - 3D

Penguins of Madagascar 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MVC 3D 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112719197

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­da­gas­ca­rin taus­ta­vah­vis­tuk­si­na aiem­min show­ta omi­neet ping­vii­nit saa­vat nyt en­simmäi­sen oman elo­ku­van.

Ma­da­gas­ca­rin taus­ta­vah­vis­tuk­si­na aiem­min show­ta omi­neet ping­vii­nit saa­vat nyt en­simmäi­sen oman elo­ku­van. Ne­li­kon syn­ty­ta­ri­nan ohel­la tämä on len­no­kas agent­ti­seik­kai­lu, jos­sa mus­ta­val­koi­set ne­ro­pa­tit pää­sevät mur­tau­tu­maan Fort Kno­xiin ja sin­koi­le­maan ympä­ri maa­pal­loa estääk­seen hul­lun tie­de­mie­hen ka­va­lat ai­voi­tuk­set.
Vä­rikäs ja vah­di­kas seik­kai­lu on puh­das­ta dy­na­miit­tia al­ku­puo­lel­laan ja pitää hy­vin lan­gat hyp­pi­sissään lop­puun saak­ka. Sil­ti puo­livä­lin jäl­keen mu­kaan sot­keu­tu­va su­per­san­ka­ri­juon­ne mais­tuu hie­man tur­han tu­tul­ta, mut­ta seik­kai­lun tem­po py­syy hy­vin yllä. Al­ku­peräisää­ni­rai­dan ky­ky pu­do­tel­la ame­rik­ka­lais­ten näyt­te­lijöi­den ni­miä lau­sei­siin pii­lo­tet­tu­na tar­joaa hil­peän bin­go-vi­vah­teen elo­ku­van kat­so­mi­sel­le, ja muu­toin­kin huu­mo­ri kuk­kii ki­vas­ti.

Kuva

Boksi sisältää elokuvan 2D- ja 3D-versiot omilla levyillään. Molemmat kuvaversiot ovat moitteettoman teräviä, rikkaan värikylläisiä ja animaatiojäljeltään odotetun virkeitä ja viitseliäitä. 3D-versio lisää miellyttävän jäsentyneen tilavaikutelman, joka toimii vaivatta ja huomiota herättämättä. Valinta versioiden välillä on silti pitkälti makuasia.

Ääni

Alkuperäinen ääniraita on taltioitu 7.1-kanavaisena häviöttömänä DTS-HD Master Audiona kun taas suomenkielinen dubbaus on tarjolla perinteisempänä DTS5.1-raitana. Molemmat raidat hoitavat tehtävänsä mukisematta.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi musiikkivideota, traileri, kuvagalleria ja kaksi koostetta. Ekstrojen äänet eivät toimi jos valittuna on suomenkielinen ääniraita, mutta vaihtamalla elokuvan kieleksi englannin äänet saa kuuluviin. (IJ)
26/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy