Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Laihan lohdun tila

Cold Comfort Farm 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
LBX 1.51
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 100156EAN: 6416548844619

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

BBC:n tuot­ta­ma tv-­ko­me­dia nuo­res­ta hie­nos­to­tytöstä, jo­ka muut­taa Lon­toos­ta maal­le it­sein­hos­sa ja synk­kyy­dessä vel­lo­vien su­ku­lais­ten­sa luok­se kir­joit­taak­seen kir­jan to­del­li­ses­ta elämästä.

BBC:n tuot­ta­ma tv-ko­me­dia nuo­res­ta hie­nos­to­tytöstä (pa­ri­kymp­pi­nen Ka­te Bec­kin­sa­le), jo­ka muut­taa Lon­toos­ta maal­le it­sein­hos­sa ja synk­kyy­dessä vel­lo­vien su­ku­lais­ten­sa luok­se kir­joit­taak­seen kir­jan to­del­li­ses­ta elämästä. Pa­pe­rin si­jaan tyttö pää­tyy kui­ten­kin kir­joit­ta­maan uu­den per­heensä elämän uu­sik­si, eikä uu­des­ta ehos­te­tus­ta ver­sios­ta puu­tuu sa­tu­mai­sia kään­teitä. Ro­mant­ti­nen ko­me­dia tämä ei var­si­nai­ses­ti ole, mut­ta omal­la ta­val­laan hil­peän mie­li­puo­li­nen väännös tyy­pil­li­sestä ja­neaus­te­nis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Letterboksattu kuva kärsii monenlaisista ongelmista aina moiresta varjokuviin ja huomattavasta kohinasta rajoittuneeseen väristoistoon, mutta tarjoilee silti VHS-tasoa jäsentyneempää jälkeä. Stereo-ääniraita toistaa dialogin selkeästi, ja elävöittää tapahtumia mukavasti musiikin avulla, vaikka ulosanti jääkin verrattain kolkoksi. Ekstraton. (IJ)
03/01/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy