Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Laihan lohdun tila

Cold Comfort Farm 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
LBX 1.51
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 100156EAN: 6416548844619

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

BBC:n tuot­ta­ma tv-­ko­me­dia nuo­res­ta hie­nos­to­tytöstä, jo­ka muut­taa Lon­toos­ta maal­le it­sein­hos­sa ja synk­kyy­dessä vel­lo­vien su­ku­lais­ten­sa luok­se kir­joit­taak­seen kir­jan to­del­li­ses­ta elämästä.

BBC:n tuot­ta­ma tv-ko­me­dia nuo­res­ta hie­nos­to­tytöstä (pa­ri­kymp­pi­nen Ka­te Bec­kin­sa­le), jo­ka muut­taa Lon­toos­ta maal­le it­sein­hos­sa ja synk­kyy­dessä vel­lo­vien su­ku­lais­ten­sa luok­se kir­joit­taak­seen kir­jan to­del­li­ses­ta elämästä. Pa­pe­rin si­jaan tyttö pää­tyy kui­ten­kin kir­joit­ta­maan uu­den per­heensä elämän uu­sik­si, eikä uu­des­ta ehos­te­tus­ta ver­sios­ta puu­tuu sa­tu­mai­sia kään­teitä. Ro­mant­ti­nen ko­me­dia tämä ei var­si­nai­ses­ti ole, mut­ta omal­la ta­val­laan hil­peän mie­li­puo­li­nen väännös tyy­pil­li­sestä ja­neaus­te­nis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Letterboksattu kuva kärsii monenlaisista ongelmista aina moiresta varjokuviin ja huomattavasta kohinasta rajoittuneeseen väristoistoon, mutta tarjoilee silti VHS-tasoa jäsentyneempää jälkeä. Stereo-ääniraita toistaa dialogin selkeästi, ja elävöittää tapahtumia mukavasti musiikin avulla, vaikka ulosanti jääkin verrattain kolkoksi. Ekstraton. (IJ)
03/01/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy