Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bleed for This

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031001411

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nyrk­kei­lijä Vin­ny Pa­zien­zan to­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va elo­ku­va on hur­ja höy­ry­jyrä, jo­ka ei hi­das­te­le sen enempää vas­tus­ta­jan is­ku­jen tu­li­tuk­ses­sa kuin lää­ke­tie­tee­lis­ten to­dennäköi­syyk­sienkään edessä.

Nyrk­kei­lijä Vin­ny Pa­zien­zan (Mi­les Tel­ler) to­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va elo­ku­va on hur­ja höy­ry­jyrä, jo­ka ei hi­das­te­le sen enempää vas­tus­ta­jan is­ku­jen tu­li­tuk­ses­sa kuin lää­ke­tie­tee­lis­ten to­dennäköi­syyk­sienkään edessä. Dra­ma­tii­kan ta­ka-a­lal­ta löy­tyy mies, jo­ka tässä ruu­miil­lis­taa kaik­ki ur­hei­lue­lo­ku­vien ste­reo­tyy­pit elävän us­kot­ta­vas­ti, mut­ta ei juu­ri nou­se nii­den ylä­puo­lel­le.
E­lo­ku­va kro­ni­koi Pa­zien­zan tien kol­min­ker­tai­sek­si maail­man­mes­ta­rik­si tai­pa­leel­la, jol­le mah­tuu myös va­ka­vas­ta on­net­to­muu­des­ta sel­viy­ty­mi­nen. Mi­les Tel­ler te­kee va­kaa­ta jäl­keä pääo­sas­sa ot­taen roo­lin­sa us­kot­ta­van vä­hin elein, mut­ta myös kli­seitä lie­hi­tel­len. Myös muu kaar­ti Aa­ron Eck­har­tis­ta val­men­ta­ja­na Ciarán Hind­siin isuk­ki­na ja Pul­mu­set-sar­jan Ka­tey Sa­ga­liin äi­tinä komp­paa­vat eläväs­ti.
E­lo­ku­van ai­noa heik­kous on sen help­pous: ih­meitä ta­pah­tuu kun niitä tar­vi­taan, eivätkä vas­toinkäy­mi­set ole su­van­to­ja kum­mem­pia. Tämä on hyvä elämän fi­lo­so­fia, mut­ta elo­ku­vaan näin liu­ku­va ote on jon­ki­nas­tei­nen kum­ma­jai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä terävä kuva käyttää oikeat kuvauspaikat edukseen, eikä jälki teknisestikään ole hullumpi. Läsnäoleva ääniraita herää eloon erityisesti otteluissa, joiden tunnelma välittyy vakuuttavasti - jos ei aivan huumaavasti - myös kotiteatteriin. Ekstroissa hyvä sarja poistettuja kohtauksia (12 min.). (IJ)
17/06/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy