Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sphere – vieras tulevaisuudesta

Sphere 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Crich­to­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va täy­del­li­nen flop­pi, vaik­ka mu­ka­na on unel­ma­kas­ti.

Mic­hael Crich­to­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va täy­del­li­nen flop­pi, vaik­ka mu­ka­na on unel­ma­kas­ti. Rak­kaus sci­fi-la­ji­tyyp­piinkään ei au­ta.
Sp­he­re ker­too 300 vuot­ta sit­ten me­reen pu­don­neen ava­ruu­sa­luk­sen ar­voi­tuk­ses­ta. Muis­tut­taa Ca­me­ro­nin Abys­sia.
Pu­het­ta pii­saa, jo­ten tätä kan­nat­taa kat­soa vain levän­neenä. Muu­ten mei­naa tor­kah­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on terävä, vaikka kuvausolosuhteet ovat kaikkea muuta kuin ihanteelliset. Surroundit pörisevät vasta tunnin jälkeen. Raskaan metallin äänet ovat miltei yhtä vaikuttavat kuin Das Boot -elokuvassa. Ihme kyllä, Sharon Stone ei ole kovin surkea ilmestys. Bonuksissa tuotantotietoja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy