Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kahden tulen välissä

The Indian Fighter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1955Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital Mono
VET: 44998EAN: 6438044048452

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­telän puo­lel­la tais­tel­lut kon­ka­ri oh­jaa vank­ku­ri­ka­ra­vaa­nia Ore­go­niin van­ho­jen sioux-ystä­viensä mai­den lä­pi.

E­telän puo­lel­la tais­tel­lut kon­ka­ri (Kirk Doug­las) oh­jaa vank­ku­ri­ka­ra­vaa­nia Ore­go­niin van­ho­jen sioux-ystä­viensä mai­den lä­pi. Kul­lan­hi­mo ja san­ka­rin hei­las­te­lu sot­ke­vat suun­ni­tel­mia.
Wal­ter Matt­hau tois­taa al­ku-u­ran­sa kon­nan roo­le­ja, Lon Cha­ney Jr. on hä­nen pölk­kypää kump­pa­nin­sa. Huo­maa myös pie­ni­ko­kois­ta gangs­te­ri­roo­leis­taan tu­tun (mm. Mal­tan hauk­ka) Elis­ha Cook Jr.:n mai­nio si­vuo­sa ka­me­ra­hul­lu­na so­ti­laa­na. Viih­dyttävä elo­ku­va, mut­ta ei mikään klas­sik­ko.

Kuva, ääni & ekstrat

Vaihtelevalla tarkkuudella toistuva CinemaScope-kuva. Tuntuu miltei siltä, että vain joka toinen kohtaus on OK. Pehmeys yllättää yhtenään. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy