Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Babel

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203744EAN: 6420201171820

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ju­ma­lal­la on kai­kis­sa us­kon­nois­sa help­po tehtävä pan­na ih­mis­kun­ta se­kai­sin.

Ju­ma­lal­la on kai­kis­sa us­kon­nois­sa help­po tehtävä pan­na ih­mis­kun­ta se­kai­sin. Van­has­sa tes­ta­men­tis­sa käy­tet­tiin yhtä mie­len­kiin­toi­sim­mis­ta, kun kaik­ki ih­mi­set al­koi­vat pu­hua omaa kieltään Baa­be­lin eli ny­kykäännök­sen mu­kaan Ba­by­lo­nin tor­nis­sa.
Tästä juon­tuu elo­ku­van ni­mi, jo­ka ker­too ih­mis­ten koh­taa­mi­ses­ta ja koh­taa­mat­to­muu­des­ta eri kult­tuu­reis­sa ar­kea sär­ke­vien dra­maat­tis­ten ta­pah­tu­mien kaut­ta Mek­si­kon ja Yh­dys­val­tain ra­ja­seu­dul­la, Ma­ro­kos­sa ja Ja­pa­nis­sa.
Oh­jaa­jan aiem­pi elo­ku­va Amo­res Per­ros ker­toi sa­maan ta­paan Ju­ma­lan oi­kuis­ta toi­siin­sa kyt­key­ty­villä jak­soil­la, mikä sär­je­tyssä leik­kauk­ses­saan al­kaa ol­la lop­puun käy­ty ta­pa. Iñár­ri­tu on kui­ten­kin tyy­lin mes­ta­ri, ja in­nos­taa jäl­leen kat­so­jan mu­kaan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita tukevat ilmaisua, tosin tavanomaisin keinoin. Aliasing-välkyntää esiintyy kuvapanoroinneissa, mutta ei juurikaan häiritsevästi. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy