Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Double Jeopardy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Finnkino Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nai­nen on tuo­mit­tu mie­hensä mur­has­ta.

Nai­nen (Ash­ley Judd) on tuo­mit­tu mie­hensä mur­has­ta. Kuu­den vuo­den tuo­mion jäl­keen hän ot­taa selvää, mitä to­del­la ta­pah­tui. Ni­mi tu­lee lai­no­pin kä­sit­teestä, jon­ka mu­kaan sa­mas­ta teos­ta ei voi­da lan­get­taa tuo­mio­ta kah­ta ker­taa. Eri­no­mai­nen ske­naa­rio. Jän­nittävä, ei ta­va­no­mai­nen tril­le­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, jossa on kuitenkin kohtuullisen paljon värinää. Hillitty, mutta toiminnallinen ääniraita. Ekstroissa 13 min. dokumentti ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy