Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hotel Transylvania 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051160357973

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mons­te­ri­ko­mae­dian jat­ko-o­sa näyttää so­peut­ta­mis­po­lun seu­raa­van as­ke­leen, jon­ka myötä vam­pyy­ri-­pap­pa­kin op­pii hyväk­symään ih­mismäi­sen puo­len­sa.

Mons­te­ri­ko­mae­dian jat­ko-o­sa näyttää so­peut­ta­mis­po­lun seu­raa­van as­ke­leen, jon­ka myötä vam­pyy­ri-pap­pa­kin op­pii hyväk­symään ih­mismäi­sen puo­len­sa. Kaik­ki käyn­nis­tyy pa­pan tyttä­ren­po­jal­leen kek­simästä kun­tou­tu­soh­jel­mas­ta, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on tuo­da puo­lik­si ih­mis­ver­ta ole­va te­na­va tiu­kas­ti vam­pyy­rien ruo­tuun.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva ja ääni. Animaatio on viitseliästä ja virkeän vauhdikasta. Suomenkielinen dubbaus on luonteva ja ääniraita kaikkinensa vetreä. Suomenkielinen raita on tuttuun tapaan tarjolla Dolby Digital 5.1 -muodossa kun taas alkuperäinen englanninkielinen raita on taltioitu häviöttömässä DTS-HD Master Audio 5.1 -muodossa.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, tekijöiden kommenttiraita (Adam Sandler, Robert Smigel ja Allen Covert), musiikkivideo sekä kevyt lauantaipussillinen digitaalista puuhaa. (IJ)
06/03/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy