Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hotel Transylvania 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051160357973

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mons­te­ri­ko­mae­dian jat­ko-o­sa näyttää so­peut­ta­mis­po­lun seu­raa­van as­ke­leen, jon­ka myötä vam­pyy­ri-­pap­pa­kin op­pii hyväk­symään ih­mismäi­sen puo­len­sa.

Mons­te­ri­ko­mae­dian jat­ko-o­sa näyttää so­peut­ta­mis­po­lun seu­raa­van as­ke­leen, jon­ka myötä vam­pyy­ri-pap­pa­kin op­pii hyväk­symään ih­mismäi­sen puo­len­sa. Kaik­ki käyn­nis­tyy pa­pan tyttä­ren­po­jal­leen kek­simästä kun­tou­tu­soh­jel­mas­ta, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on tuo­da puo­lik­si ih­mis­ver­ta ole­va te­na­va tiu­kas­ti vam­pyy­rien ruo­tuun.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva ja ääni. Animaatio on viitseliästä ja virkeän vauhdikasta. Suomenkielinen dubbaus on luonteva ja ääniraita kaikkinensa vetreä. Suomenkielinen raita on tuttuun tapaan tarjolla Dolby Digital 5.1 -muodossa kun taas alkuperäinen englanninkielinen raita on taltioitu häviöttömässä DTS-HD Master Audio 5.1 -muodossa.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, tekijöiden kommenttiraita (Adam Sandler, Robert Smigel ja Allen Covert), musiikkivideo sekä kevyt lauantaipussillinen digitaalista puuhaa. (IJ)
06/03/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy